Επτά χρόνια μετά το, αυτοβιογραφικού χαρακτήρα βιβλίο της, «A Paper Life», η 47χρονη Τέιτουμ Ο’ Νιλ, κόρη του Ράιαν Ο’ Νιλ, επανακάμπτει δριμύτερη.

Το νέο της βιβλίο έχει τίτλο «Found: A Daughter’s Journey Home» και μέσα από τις σελίδες του αναφέρεται και πάλι σε προσωπικά θέματα: στην περιπέτειά της με τα ναρκωτικά και στην σχέση της με τον πατέρα της.

Πριν από επτά χρόνια η Τέιτουμ Ο’ Νιλ είχε δημοσιεύσει το βιβλίο «A Paper Life», μια ειλικρινή απόπειρα να αναφερθεί στις παιδικές της αναμνήσεις που ήταν γεμάτες από τη λάμψη του Χόλιγουντ, στη δυσλειτουργική σχέση με τον πατέρα της, Ράιαν Ο’ Νιλ και στις περιπέτειές της με τα ναρκωτικά, οι οποίες της στοίχισαν την κηδεμονία των τριών της παιδιών -που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, διάσημο τενίστα Τζον Μακενρό.

Σήμερα για την Τέιτουμ Ο’ Νιλ τα πράγματα είναι διαφορετικά, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στη Huffington Post. «Μεγαλώνει και είναι μόνος του μετά το θάνατο της Φάρα Φόσετ», λέει με διάθεση υποστηρικτική για τον πατέρα της στον οποίο έχει καταλογίσει έλλειψη πατρικού φίλτρου και ιστορικό που την είχε πληγώσει.

Αυτή η σχέση, ωστόσο, έχει πολύ δρόμο για να εξομαλυνθεί εντελώς, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα της ηθοποιού. «Νιώθει άνετα, θα έλεγα, με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες και έτσι εγώ κατά μία έννοια πρέπει να τον απειλώ», αναφέρει στη συνέντευξή της η Τέιτουμ Ο’ Νιλ, η οποία διατηρεί σήμερα άριστες σχέσεις με τα τρία της παιδιά.

«Είμαι μια πολύ καλύτερη γυναίκα τώρα», καταλήγει στη συνέντευξή της.