Η εντολή της Βανέσα Παραντί προς τον σύζυγό της Τζόνι Ντεπ είναι ρητή: «Ξεφορτώσου επιτέλους τα καπέλα σου».

Η αγάπη του Τρελο-Καπελά του Τιμ Μπάρτον -ο οποίος έχει ψηφιστεί «Hat Person of the Year»- για τα καπέλα είναι γνωστή. Φαίνεται όμως πως η επί πολλά έτη σύντροφός του ηθοποιός Βανέσα Παραντί θεωρεί ότι η συλλογή του είναι πια ανεξέλεγκτη.

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος τους ανέφερε στο περιοδικό National Enquirer ό,τι η συλλογή του 47χρονου ηθοποιού καταλαμβάνει πλέον δύο δωμάτια (!) στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Παρίσι.

«Η Βανέσα σχεδόν τον απείλησε ότι αν δεν κάνει κάτι ο ίδιος, θα αναλάβει η ίδια να τα ξεφορτωθεί όταν εκείνος θα λείπει» πρόσθεσε.

Ωστόσο το σχετικό τελεσίγραφο της Παραντί δόθηκε στον σύντροφό της όταν εκείνος επέστρεψε μια μέρα στο σπίτι με ένα ακόμη καπέλο που είχε αγοράσει από κάποιον άστεγο.

«Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» πρόσθεσε η ίδια πηγή στο περιοδικό και ο Τζόνι συμφώνησε να βρει ένα άλλο μέρος να αποθηκεύσει τα καπέλα του.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δώδεκα χρόνια, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την 11 χρονη Λίλη-Ρόουζ και τον 8χρονο Τζακ, αλλά δεν έχουν παντρευτεί. «Η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα ποτέ να της χαλάσω το επίθετό της. Είναι τόσο ωραίο» έχει δηλώσει ερωτηθείς γιατί δεν την έχει ακόμη παντρευτεί.