Μια αισθησιακή ασπρόμαυρη φωτογράφιση η 42χρονη Τζένιφερ Άνιστον λανσάρει το γνωστό εμφιαλωμένο νερό smartwater της Glaceau. Ο λόγος για μια μικρή εταιρεία «εμπλουτισμένου νερού» με έδρα το Whitestone της Νέας Υόρκης που παρουσίασε το Smartwater, το οποίο περιέχει ηλεκτρολύτες που υποτίθεται πως αντιμετωπίζουν γρηγορότερα τη δίψα.

Σε μια από τις φωτογραφίες η ηθοποιός εξέρχεται από το πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα. Σε μια άλλη αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα προσόντα της φορώντας λευκό πουκάμισο και σορτς, ενώ δεν διστάζει να ποζάρει και γυμνή μέσα όμως στα ολόλευκα σεντόνια της.

«Έξυπνο γιατί η γεύση δεν είναι ποτέ ντεμοντέ» είναι μια από τις αναγραφόμενες «ατάκες» που πλαισιώνουν τη φωτογράφηση της ηθοποιού η οποία, ως γνωστόν, έχει κάνει ευρέως τις συστάσεις της με το κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά των 90’ς «Φιλαράκια» αλλά και ως πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ.

Η Τζένιφερ ΄Ανιστον που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα υγιεινής διαβίωσης και διατροφής είναι πρόσωπο για το Smartwater της Glaceau από το 2007. «Ενσαρκώνει ό,τι είναι το smarwater διότι συνδυάζει ουσία και στιλ», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.