Με μια δραματική ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ο τίτλος της είναι «Cry Macho» και η υπόθεσή επικεντρώνεται στο πρόσωπο ενός εκπαιδευτή αλόγων, στον οποίο ανατέθηκε η αποστολή να απαγάγει ένα 9χρονο αγόρι.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Την ταινία υπογράφει ο Μπραντ Φούρμαν, σκηνοθέτης μεταξύ άλλων και του «The Lincoln Lawyer», ενώ την παγαρωγή έχει αναλάβει ο Αλ Ρούντι, ο οποίος έχει στο βιογραφικό τα επιτυχημένα «Νονός» και «One Million Dollar Baby».

«Σας εγγυώμαι ότι θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο του Άρνολντ Σβατσενέγκερ μ’ αυτή την ταινία», δήλωσε ο Ρούντι. «Ο Άρνολντ υποδύεται συνήθως αυτούς τους τεράστιους μυώδεις τύπους, αλλά έχει μια γλυκύτητα στην πραγματική του ζωή κι εμείς αυτή θέλουμε να τη μεταφέρουμε στην οθόνη».

Όλα αυτά βέβαια, δεν θα γίνουν με το αζημίωτο για τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το Reuters, ο Σβαρτσενέγκερ υπέγραψε συμβόλαιο με αμοιβή 12,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του στην ταινία, καθώς επίσης και ποσοστό 25% από τις πωλήσεις των εισιτηρίων.

Παρ’ ότι ο Σβαρτσενέγκερ δέχτηκε ένα επίσης, δελεαστικό πακέτο προσφοράς για να συμμετάσχει σε μια ακόμη συνέχεια του «Εξολοθρευτή», ο ίδιος προτίμησε μια ταινία που να έχει λιγότερη δράση και να είναι περισσότερο ανθρωποκεντρική.

Με το τέλος της θητείας του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια το 2011, ο Άρλοντ Σβαρτσενέγκερ ανακοίνωσε ότι έκλεισε για εκείνον το κεφάλαιο πολιτική και (ξανα)ανοίγει το κεφάλαιο κινηματογράφος.