• Αναζήτηση
 • Η «κ. Κλούνεϊ» γυμνή (video)

  http://www.youtube.com/watch?v=2o5PrkwzVeU

  Το κορίτσι του Τζορτζ Κλούνεϊ φωτογραφήθηκε γυμνό για να στηρίξει την προσπάθεια της Peta και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την θανάτωση των ζώων με σκοπό το εμπόριο γούνας.

  «Πάντα ήθελα να φωτογραφηθώ για την καμπάνια της Peta. Θεωρώ ότι είναι από τις πιο ισχυρές οργανώσεις προστασίας ζώων και είναι τιμή μου να συμμετέχω. Νομίζω ότι είναι ο πιο σοβαρός λόγος για τον οποίο έχω γδυθεί στη ζωή μου» είπε γελώντας το γνωστό μοντέλο.

  Ερωτηθείσα για το πως αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης απάντησε: «Δεν έχω κανένα λόγο να ντρέπομαι γιατί συνεργάζομαι με επαγγελματίες και κυρίως γιατί το κάνω για ένα πολύ σημαντικό σκοπό».

  «Ήμουν πολύ μικρή όταν είδα στην τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ που σκότωναν ζώα με ηλεκτροπληξία για να κατασκευάσουν γούνες. Έπαθα σοκ, αλλά από εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ότι δε θα φορέσω ποτέ γούνα στη ζωή μου», δήλωσε η 32χρονη Ιταλίδα καλλονή.

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk