Μόδα ήταν και πέρασε ή απλώς έτυχε κάποιοι διάσημοι ποδοσφαιριστές να πέσουν θύματα διαδικτυακής τρομοκρατίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τον κόσμο του ίντερνετ;

Τελευταίο θύμα φραστικών επιθέσεων ήταν ο επιθετικός της Μπόλτον Κέβιν Ντέιβις και η σύζυγός του Εμα, οι οποίοι ακολούθησαν το παράδειγμα του νεαρού σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντάρον Γκίμπσον και ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τον τόπο κοινωνικής δικτύωσης Τwitter.

«Θέλω απλώς να σας ενημερώσω ότι είναι η τελευταία ημέρα μου στο Twitter» έγραψε ο 34χρονος άσος. «Μπορώ να χαρακτηρίσω την εμπειρία μο πολύ ενδιαφέρουσα, όπως και τη συναναστροφή μου με μερικούς υπέροχους ανθρώπους» συμπλήρωσε καταλήγοντας ότι «οι λόγοι που με διώχνουν από το Twitter είναι οι υβριστικές επιθέσεις που δέχομαι εγώ και η σύζυγός μου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που λείπει από τη ζωή μας».

Ο Ντέιβις αγωνίζεται στη Μπόλτον από το το 2003 και δέχτηκε διαδικτυακές επιθέσεις από φίλους της Μπλάκμπερν μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο (1-0 υπέρ της Μπλάκμπερν), καθώς και από οπαδούς της δικής του ομάδας. Η σύζυγός του επιχείρησε να τον υπερασπιστεί, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μετατρέψει και τον εαυτό της σε στόχο των διαδικτυακών υβριστών!

Πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε από το Twitter 24χρονος διεθνής ιρλανδός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντάρον Γκίμπσον μόλις μερικές ώρες αφότου κοινοποίησε το άνοιγμα λογαρισασμού στον σχετικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης!

Ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ συγκέντρωσε περισσότερους από 200.000 χρήστες σε διάστημα δύο ημερών από την είσοδό του στο Twitter, ο Γκίμπσον το μόνο που μάζεψε ήταν ειρωνικά σχόλια και αποχώρησε ατάκτως!