Το «συγγνώμη» της «Star» στην Χολμς

Με συμβιβαστικό τρόπο λύθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ της 33χρονης Κέιτι Χολμς και της αμερικανικής ταμπλόιντ εφημερίδας «Star» αναγκάζοντας την ηθοποιό να υποβάλλει μήνυση για δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Φεβρουαρίου όταν η εφημερίδα κυκλοφόρησε με φωτογραφία της Κέιτι Χολμς στο εξώφυλλό της και με τίτλο που υπονοούσε ότι η σύζυγος του Τομ Κρουζ έχει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες.

Η ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε ότι πρόκειται για δημοσίευμα που είναι «ψευδές και ανήθικο» αναγκάζοντας τους υπευθύνους της «Star» να αναζητήσουν συμβιβαστική λύση.

«Η εφημερίδα «Star» δεν είχε καμία πρόθεση να υπαινιχθεί ότι η κυρία Χολμς είναι εθισμένη στα ναρκωτικά ή ότι ακολουθεί θεραπεία για απεξάρτηση από αυτά. Ζητάμε συγγνώμη από την κυρία Χολμς για την όποια παρεξήγηση», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας σε έκδοσή της που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 27/4.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα, για να επισφραγιστεί η συγγνώμη, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας πρόκειται να κάνουν μια δωρεά σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα υποδείξει η αμερικανίδα ηθοποιός.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk