Γουίλιαμ και Κέιτ: αντίστροφη μέτρηση (2 ημέρες πριν την τελετή)

Είναι ο εφιάλτης κάθε γαμπρού και νύφης: να βρέχει καρεκλοπόδαρα. Και τώρα οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τη μεγάλη ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, την Παρασκευή 29 Απριλίου, κοντεύουν να κάνουν το κακό όνειρο πραγματικότητα. Δίνουν πιθανότητα βροχής 60% (σύμφωνα, τουλάχιστον, με το www.weather.com)

Το παλάτι που όσο στην εντέλεια και να τα έχει οργανώσει όλα δεν έχει καμία δυνατότητα επιρροής στον καιρό, δεν κρύβει την ανησυχία του για την πιθανή ατυχία. «Ανησυχούμε για τη βροχή την Παρασκευή», ανέφερε ο Τζορτζ Μάρτιν, εργαζόμενος στο παλάτι στο US Weekly. «Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να … έχουμε πολλές ομπρέλες στα χέρια. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να χαλάσει την ημέρα..»

Η μελλοντική σύζυγος του Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, διατηρεί το ηθικό της ακμαίο. «Δύο μήνες πριν η Κέιτ ήταν όλο νεύρα αλλά τώρα τα έχει ξεπεράσει όλα», αναφέρει καλοθελητής από τους κύκλους του Μπάκιγχαμ, επίσης στο US Weekly. «Είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη -σαν ένα παιδί που περιμένει τα Χριστούγεννα, μετρώντας πόσες νύχτες της απομένουν μέχρι να μπορεί να ανοίξει τα δώρα».