Διαδικτυακά μαθήματα ομορφιάς παραδίδει από την Τρίτη 19 Απριλίου η Λόρεν Κόνραντ.

Η διάσημη στην Αμερική ριάλιτι σταρ εισέβαλε δυναμικά και στον διαδικτυακό χώρο με ένα site που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω από την ομορφιά. Συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών, αλλά και οδηγούς για μοντέρνες κουπ, μαθήματα μακιγιάζ και πολλά tips για την περιποίηση του προσώπου και της επιδερμίδας γενικότερα.

Η ιστοσελίδα thebeautydepartment.com περιλαμβάνει φωτογραφίες, αλλά και εκπαιδευτικά βίντεο με συμβουλές ομορφιάς της γνωστής τηλεπερσόνας, με την συμμετοχή των Κριστίν Ες και Έιμι Ναντίν, που είναι οι hair-stylist και make up artist της αντίστοιχα.

«Μεγαλώνοντας δεν έμαθα ποτέ πραγματικά να φτιάχνω τα μαλλιά μου και να βάφομαι σωστά» δήλωσε η Κόνραντ.

«Στόχος μας σε αυτό το «τμήμα ομορφιάς» είναι να δείχνουμε στα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες τα βασικά βήματα για να πετυχαίνουν τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και στο στιλ γενικότερα μόνες τους στο σπίτι» πρόσθεσε.

Στο editorial του νέου της site η Λόρεν υπόσχεται να βοηθήσει και να λύσει όλες τις απορίες των γυναικών γύρω από την ομορφιά τους. «Αυτό είναι ένα site για όλες εσάς που δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με την βούρτσα των μαλλιών σας! Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις για θέματα μαλλιών, μακιγιάζ, νυχιών, προβλήματα επιδερμίδας, τα απαραίτητα εργαλεία, τις νέες τάσεις, καθώς και αμέτρητες πολύτιμες συμβουλές».

Η 25χρονη σταρ έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την συμμετοχή της στο ρίαλιτι του MTV «Laguna Beach» και την επίσης ριάλιτι-τηλεοπτική σειρά «The Hills», με θέμα την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Λόρεν και των φιλενάδων της (Χέιντι Μοντάγκ, Αντριάνα Πάτριτζ και Γουίτνεϊ Πορτ).

Επίσης, η πολυτάλαντη Λόρεν λάνσαρε τον Μάρτιο του 2008 μια συλλογή ρούχων The Lauren Conrad Collection, ενώ το βιογραφικό της περιλαμβάνει και τη συγγραφή βιβλίων μεταξύ των οποίων τα L.A Candy, Sweet Little Lies, Sugar and Spice και Style.

Αντίστοιχο website λάνσαρε πριν περίπου ένα μήνα και το διάσημο μοντέλο Tyra Banks ( typef.com)