Το σίριαλ τελειώνει! Και μάλιστα όπως δείχνουν οι ενδείξεις με happy end. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε από την Ισπανία και μαζί με τις αποσκευές του πήρε και ένα μεγάλο «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Βάσκος τεχνικός θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Ο Βαλβέρδε δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν για τις προθέσεις του, ωστόσο η διάθεσή του στην προπόνηση και πληροφορίες από το κοντινό του περιβάλλον, φωτογραφίζουν το «ναι» του έμπειρου τεχνικού.

Η αλήθεια είναι πως η απόφασή του μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο ζυγίζοντας τις καταστάσεις και παίρνοντας την σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του (η οποία θα μείνει πίσω) είναι έτοιμος να αποδεχθεί και του χρόνου την πρόκληση του Ολυμπιακού. Φυσικά λόγος για μακροχρόνια δέσμευση από την πλευρά του δεν γίνεται, κάτι που θα επιθυμούσε ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από μέρους του έχει επίγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Βαλβέρδε και δεν πρόκειται να τον πιέσει. Η συμφωνία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επέλθει και θα υπογραφεί νέο συμβόλαιο ενός έτους. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών εκτιμά απεριόριστα τον «Τσινγκούρι» και δεν υπάρχει περίπτωση να «χαλάσει» ποτέ τις σχέσεις του μαζί του.

Φυσικά από την στιγμή που οι δύο άντρες δώσουν τα χέρια, στο τραπέζι θα πέσει και το θέμα της ενίσχυσης κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Βαλβέρδε έχει ήδη κατά νου κάποια ονόματα για να προτείνει, ενώ οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θα του παρουσιάσουν μια λίστα με εφικτούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σε πρώτο πλάνο πάντως θα μπει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ από αυτούς που δεν υπολογίζονται, ενώ κουβέντα θα γίνει και για το τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς.