Απ’ ότι φαίνεται και οι γαλαζοαίματοι έχουν τις αϋπνίες τους.

Σε πρόσφατη δήλωσή τους στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη βόρεια Ουαλία όπου υπηρετεί, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε ό,τι οι προετοιμασίες του γάμου του -με την Κέιτ Μίντλετον- που θα γίνει στις 29 Απριλίου τον κρατούν ξύπνιο τις νύχτες.

«Έλεγα σε όλους πως έκανα πρόβες για τον γάμο και έτρεμαν τα πόδια μου από εκνευρισμό» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτή την ώρα η όλη διαδικασία μου φαίνεται τρομακτική, αλλά ταυτόχρονα και πολύ συναρπαστική. Ανυπομονώ να έρθει επιτέλους αυτή η ώρα αλλά είναι πολλά ακόμη αυτά που πρέπει να γίνουν».

Επίσης, δήλωσε ότι νιώθει πολύ περήφανος που κατάφερε μαζί με τον αδερφό του να οργανώσει και να απολαύσει το μπάτσελορ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ήταν πραγματικά κάτι σαν μυστική στρατιωτική επιχείρηση, που πέτυχε» δήλωσε χαμογελώντας στο BBC.

Την νευρικότητά της παραδέχτηκε και η μέλλουσα νύφη σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ενώ σε πολλές φωτογραφίες εμφανίζεται αρκετά αδυνατισμένη τόσο που πολλοί αναρωτιούνται αν πάσχει από νευρική ανορεξία.

Ωστόσο η επίσης βρετανίδα ηθοποιός Έμα Γουάτσον -γνωστή από τις ταινίες Χάρι Πότερ- έσπευσε να δικαιολογήσει αλλά και να εκφράσει την συμπόνια της στην αγχωμένη μέλλουσα πριγκίπισσα: «Καημένο κορίτσι. Αυτό που ζει πρέπει να της προκαλεί πολύ άγχος. Ελπίζω τουλάχιστον να απολαύσει τον γάμο της».