Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια! Ο αγώνας της Ζανκτ Πάουλι με τη Σάλκε για την 28η αγωνιστική της Bundesliga διεκόπη οριστικά στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο βοηθός διαιτητή, Τόρνερ Σίφνερ, δέχτηκε μπουκάλι μπύρας από τις εξέδρες. Και επειδή εκεί είναι Γερμανία και όχι Ελλάδα ο ρέφερι του παιχνιδιού, Ντενίζ Aϊτεκίν, αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με μια εντυπωσιακή κεφαλιά της κλάσης του Ραούλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαρφάν (26’).

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν με το ξεκίνημα ωστόσο το γκολ που πέτυχαν με τον Μπολ (65′) ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης ως οφ σάιντ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων (66′) ο Φαρφάν και πάλι έκανε την σέντρα και ο Ντράξλερ με προβολή έκανε το 0-2, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Στην συνέχεια του αγώνα και με αφορμή την διπλή αυτή φάση που άλλαξε την ροή του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά εκνευρισμένοι με συνέπεια να ολοκληρώσουν το ματς με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Καλά (68′) και Μπάρτελς (79′). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 87′ το ματς διακόπηκε μετά από ένα ποτήρι μπύρας που δέχθηκε ο βοηθός του διαιτητή, ο οποίος σε αντίθεση με τα ελληνικά δεδομένα μετά από σύντομη ομιλία με τον βοηθό του διέκοψε χωρίς δεύτερη σκέψη το ματς.

Με την επικύρωση της νίκης της Σάλκε, που είχε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο βασικό σχήμα αλλά τους Βασίλη Πλιάτσικα και Αγγελο Χαριστέα εκτός αποστολής, ανεβαίνει στη δέκατη θέση με 36 βαθμούς, ενώ η Ζανκτ Πάουλι παραμένει 16η με 28.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/4

Ζανκτ Πάουλι-Σάλκε 0-2
(26’ Ραούλ, 66’ Ντράξλερ)

Σάββατο 2/4 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ
Ντόρτμουντ-Ανόβερο
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη
Μάιντς-Φράιμπουργκ
Καϊζερσλάουτερν-Λεβερκούζεν
Χόφενχαϊμ-Αμβούργο 19:30

Κυριακή 3/4

Κολωνία-Νυρεμβέργη 16:30
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18:30