Χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Καραϊσκάκης» αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης. Συγκεκριμένα ο αρχηγός των Πειραιωτών ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο δεξί του γόνατο και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί κόντρα στους Σέρβους.

Στο ματς δεν θα αγωνιστεί και ο Ραούλ Μπράβο που ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Απών από την προπόνηση ήταν ο Ολαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος μετά από σχετική άδεια θα κάνει ατομικό πρόγραμμα αργότερα το απόγευμα με τον Χρήστο Μουρίκη, ενώ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το φιλικό της Πέμπτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Ν. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Λεάντρο, Μανιάτης, Ρουγκάλας, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλος, Βάντερσον, Ριέρα, Διαμαντάκος και Κοτσαρίδης.