Υπάλληλοι – πολιτικοί…

Ολόκληρη η Ελλάδα συμπονεί και κατανοεί απολύτως τις αγωνίες του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη για το τι θα απογίνει αν δεν εκλεγεί βουλευτής.Μια εξασφάλιση αποζητούσε ο άνθρωπος όπως και τόσοι άλλοι. Και την πήρε. Τώρα βέβαια μπορεί να περιμέναμε περισσότερη γενναιοψυχία ιδίως σε εποχές όπου ζητούνται τόσες θυσίες από τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την περίφημη ανοικτή ανταγωνιστική οικονομία δεν μπορούμε όλοι να είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Ούτε συνάδει με τις απαιτήσεις των καιρών να κρατάς καπαρωμένη μια θέση στο δημόσιο την ώρα που υπάρχουν τόσες ελλείψεις σε μάχιμο προσωπικό.

Υπάλληλοι – πολιτικοί… | tovima.gr

Ολόκληρη η Ελλάδα συμπονεί και κατανοεί απολύτως τις αγωνίες του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη για το τι θα απογίνει αν δεν εκλεγεί βουλευτής.Μια εξασφάλιση αποζητούσε ο άνθρωπος όπως και τόσοι άλλοι. Και την πήρε.

Τώρα βέβαια μπορεί να περιμέναμε περισσότερη γενναιοψυχία ιδίως σε εποχές όπου ζητούνται τόσες θυσίες από τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την περίφημη ανοικτή ανταγωνιστική οικονομία δεν μπορούμε όλοι να είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Ούτε συνάδει με τις απαιτήσεις των καιρών να κρατάς καπαρωμένη μια θέση στο δημόσιο την ώρα που υπάρχουν τόσες ελλείψεις σε μάχιμο προσωπικό.

Όλο,ι θα πείτε, έχουμε τις αδυναμίες μας, ακόμα και οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ.

Μια και το θέμα ετέθη πάντως, θα ήταν καλό να μαθαίναμε πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται αποσπασμένοι στα κόμματα – ορισμένοι μάλιστα ανώτερα στελέχη, μέλη κεντρικών επιτροπών. Τότε, ίσως, κάποιοι εκ των κατηγόρων θα γίνονταν κατηγορούμενοι!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk