Κώδικας «έξυπνου» shopping

Μια καινοτομία εγκαινίασε πρόσφατα το getitnow.gr, το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με περισσότερα από 200.000 προϊόντα. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή χαοτική κατάσταση των διαδικτυακών αγορών, το getitnow.gr ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταγράψει τον «Κώδικα του έξυπνου e-shopping». Πρόκειται για μια σειρά από συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να πραγματοποιεί έξυπνα τις αγορές του στο Internet.

Μια καινοτομία εγκαινίασε πρόσφατα το getitnow.gr, το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με περισσότερα από 200.000 προϊόντα.
Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή χαοτική κατάσταση των διαδικτυακών αγορών, το getitnow.gr ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταγράψει τον «Κώδικα του έξυπνου e-shopping».
Πρόκειται για μια σειρά από συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να πραγματοποιεί έξυπνα τις αγορές του στο Internet.
Παράλληλα, μέσα από απλό και κατανοητό τρόπο υποδεικνύει τα βασικά στοιχεία που διαχωρίζουν τα σοβαρά καταστήματα από τις εφήμερες προσπάθειες προκειμένου ο καταναλωτής να έχει μία συνολική θετική εμπειρία από την διαδικτυακή αγορά.

Ο κώδικας καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων η οποία περιλαμβάνει όλα τα στάδια μιας ηλεκτρονικής αγοράς που οφείλει να διαθέτει ένα οργανωμένο κατάστημα, όπως: Η ποικιλία και η διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων, οι προσφορές να υφίστανται σε ικανοποιητική ποσότητα και να παραδίδονται όντως στο χρόνο που υπόσχονται.

Παράλληλα η διαδικασία των παραγγελιών, ο τρόπος πληρωμής να προσφέρει ασφάλεια στις συναλλαγές του πελάτη, ο σωστός και αξιόπιστος τρόπος συσκευασίας και παράδοσης των προϊόντων, η διαρκής εξυπηρέτηση του πελάτη και τέλος η εξασφάλιση εγγύησης και η δυνατότητα after sales service.


Πέρα από τα βασικά στοιχεία το getitnow.gr διαθέτει και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που το τοποθετούν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, όπως στο σημαντικό κομμάτι των προσφορών σε καθημερινή βάση, όπου διαθέτει δημοφιλή προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Σε αυτό προστίθενται οι μοναδικές παρουσιάσεις προϊόντων με video reviews και η αποκλειστική υπηρεσία premium delivery στην οποία από την αρχή ο πελάτης επιλέγει την ώρα παράδοσης του προϊόντος.

Ακόμη, διαθέτει δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στην εταιρεία τηλεφωνικά ή ακόμη πιο άμεσης εξυπηρέτησης μέσω Live help, η παρακολούθηση της παραγγελίας με διάφορους τρόπους, αλλά και οι προσωποποιημένες προτάσεις αγοράς που σύντομα θα διαθέτει το site, συμπληρώνουν αυτές τις έξτρα υπηρεσίες.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk