Καλησπέρα σας!

Η στήλη απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν τη ζωή και ξέρουν να την ζουν ακόμη και μέσα από το σπίτι. Αφορά όλους τους σύγχρονους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας, λάτρεις του web surfing που η νύχτα τους βρίσκει συνήθως -ή και σπανίως- στο σπίτι.

Εδώ θα βρείτε ιδέες, έξυπνες συμβουλές, τάσεις και προτάσεις για να κάνετε την νύχτα σας πιο όμορφη, πιο χαλαρή, πιο γλυκιά… χωρίς να κουνηθείτε από τον καναπέ σας. Ιδέες για να ξεφύγετε από ένα ανιαρό βράδυ χωρίς να βάλετε βραδυνό ένδυμα, μια παρέα στις αϋπνίες σας.

Θα γευτείτε νόστιμα και γρήγορα πιάτα, θα «ζήσετε» στιγμές από εκδηλώσεις στις οποίες θα θέλατε να είστε, θα διαβάσετε έρευνες, άρθρα, γνώμες και σχόλια για θέματα της καθημερινής ζωής και ψυχολογίας, θα παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις προβεβλημένων προσώπων, αλλά και ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Θα κάνουμε εμείς ζάπινγκ για εσάς με προτάσεις -και κριτική- για τις ταινίες και το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της βραδιάς, για τις νέες αφίξεις στα dvd και θα σας παρουσιάζουμε τα πιο φρέσκα video games για βραδιές δράσης στο σπίτι με τους φίλους ή τα παιδιά σας.

Ακόμη εδώ θα βρείτε όλες τις χρηστικές πληροφορίες για την πόλη που διανυκτερεύει: φαρμακεία, περίπτερα, φθηνά βενζινάδικα, after hour στέκια, αλλά και θα ενημερωθείτε για τα πιο καυτά νέα από τον πλανήτη Hollywood και την εγχώρια showbiz.

Καλό σας βράδυ!