Στον αρχιτέκτονα Αριστείδη Αντονά δόθηκε το πρώτο βραβείο αρχιτεκτονικής «ΔΟΜΕΣ 2011» στην κατηγορία «Καλύτερη μελέτη των ετών 2008-2010» για την κυβιστικής έμπνευσης πρότασή του σχετικά με ένα οίκημα στο Μεταξουργείο. Το αρχιτεκτονικό έργο έχει τίτλο «Meteorite Unit» και το κτίριο πρόκειται να ανεγερθεί στη γωνία των οδών Λεωνίδου 58 & Κυναιγείρου 1 ως τμήμα του έργου ΚΜ PROPERTIES της εταιρείας OLIAROS.

Η άμεση γειτνίαση του κτιρίου αφ΄ενός με ένα διατηρητέο κτίσμα και αφ΄ ετέρου με μία εξαόροφη πολυκατοικία όρισε κατά τον αρχιτέκτονα το σχεδιασμό του. Ετσι, σύμφωνα με την πρόταση μία μεταλλική κατασκευή ανόρθωσης δημιουργεί ένα ισόγειο επίπεδο που εντάσσεται στο δημόσιο χώρο, ενώ το ίδιο το κτίριο αναπτύσσεται καθ΄ ύψος. Με στόχο εξάλλου να διατηρηθεί η υπάρχουσα ισορροπία του αστικού χώρου και να αναδειχθεί το διατηρητέο κτίσμα, η όψη του νέου κτιρίου επί της οδού Λεωνίδου «ντύνεται» με ένα μεταλλικό καμβά που λειτουργεί ως οπτικό φίλτρο που «παίζει» με το φυσικό φως. Η πίσω όψη που βλέπει στο διατηρητέο καλύπτεται με υαλοπίνακες στέφοντας το νέο κτίσμα προς την αυλή και προς το νεοκλασικό. Για την υλοποίηση του σχεδίου πάντως αναμένεται έγκριση από την Εφορεία Νεότερων Μνημείων του ΥΠ.ΠΟ.Τ στην οποία έχει κατατεθεί αίτημα από τον Μάρτιο του 2010!

Τα βραβεία που διοργανώνει η διεθνής αρχιτεκτονική επιθεώρηση ΔΟΜΕΣ υλοποιούνται για δεύτερο χρόνο με στόχο την καταγραφή, την ενθάρρυνση και την προβολή του έργου των ελλήνων αρχιτεκτόνων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι: Στίβεν Χολ, καθηγητής Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Φιν Γκέιπελ, διευθυντής του Laboratory for Intergrative Αrchitecture του Πολυτεχνείου του Βερολίνου. Παναγιώτης Τουρνικιώτης, καθηγητής Αρχιτεκτονικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.