Λίγες ώρες αφότου ο σύζυγός της και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος «εξαπέλυε τορπίλες» από τις σελίδες του «Βήματος» δηλώνοντας ότι «τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται» η υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη έβγαινε στο ραδιόφωνο, όχι για να υπερασπιστεί το στεφάνι της που δεχόταν επιθέσεις από παντού αλλά για να παραπονεθεί για τις επιθέσεις που δέχεται εκείνη: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το “ξύλο” που έφαγα από συναδέλφους δημοσιογράφουςόσο εκείνο που έφαγα από τους συνυποψηφίους μου» δήλωσε στον 9,89, υποστηρίζοντας ότι ο νυν δήμαρχος Καλυβίων και αντίπαλός της Πέτρος Φιλίππου «ρίζωσε βαθιά τις ρίζες του», αλλά και τονίζοντας ότι τον Φιλίππου «τον είχε στηρίξει στο παρελθόν ο πατέρας μου».

Να υποθέσω ότι κι αν η υποψήφια δήμαρχος δεν κατεβαίνει στον στίβο των δημοτικών εκλογών ελπίζοντας στη «συνδρομή» του συζύγου της, όπως η ίδια δήλωσε ξανά και ξανά, κατεβαίνει ελπίζοντας ότι η θητεία του πατέρα της Ανδρέα Χριστοφάκη ως δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια ως αντιδημάρχου Καλυβίων θα έχει θετικό αντίκτυπο στη δική της υποψηφιότητα; Λογικό ακούγεται. Πού να ήξερε όμως ο φιλόστοργος μπαμπάς τότε, όταν η κυρία Χριστοφάκη δεν είχε καμία σχέση με τον τομέα της αυτοδιοίκησης, ότι βοηθούσε τον «εχθρό» του ίδιου του τού παιδιού να… ριζώσει βαθιά τις ρίζες του. Αχ, αυτά τα παιχνίδια της ζωής!

ΥΓ.: Αδωνις Γεωργιάδης στον Αlpha: «Η ελληνοαμερικάνα παρουσιάστρια- ηθοποιός Μαρία Μενούνος με την επιτυχία που γνωρίζει αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα σε μια χώρα που έχει μεταναστευτική πολιτική και που δεν επιτρέπει να μπει καθένας στα εδάφη της». Ο καθένας τον χαβά του…