Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και για ένα παιδί στο «Skopelos Holidays Hotel & Spa»{{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 540


Ø 4ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και για ένα παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με Garden View

Ø 2 Welcome Drinks στον χώρο της πισίνας

Ø Ελληνικό Πρωινό σε μπουφέ

Ø Ημιδιατροφή σε καθημερινή βάση

Ø 2 Δωρεάν Antistress Head Massages στο Spa του ξενοδοχείου (ένα για κάθε ενήλικο άτομο)

Ø Early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας

Ø Επιτρέπονται τα κατοικίδια κατόπιν συνεννόησης

Ø 15% έκπτωση Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια επιβατών (συμβατικών πλοίων) από και προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, Βόλο και Κύμη.

Η πραγματοποίηση των Δωρεάν διανυκτερεύσεων ισχύει για την περίοδο από 3/9/2014 έως 30/09/2014

Σκόπελος: Με λίγο «Χολιγουντιανό» αέρα!

Σαγηνευτικά κατάφυτα τοπία, σμαραγδένια νερά σε ονειρεμένες ακτές, πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, φυσικές ομορφιές, επιβλητικά μοναστήρια και αυθεντική νησιωτική ατμόσφαιρα συνθέτουν την εικόνα της Σκοπέλου, ενός από τα πιο πράσινα νησιά της Ελλάδας αφού το μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από παρθένο πευκόδασος. Η ομορφιά της δεν άφησε ασυγκίνητους ακόμη και τους παραγωγούς του Hollywood που επέλεξαν να γυρίσουν εδώ την ταινία “Mamma Mia”, καθιστώντας έτσι το νησί έναν καταξιωμένο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως!

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 5401


SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA – ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Χτισμένο σε αρμονία με την Σκοπελίτικη αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο 5* “Skopelos Holidays Hotel & Spa” προσφέρει πολυτέλεια και γαλήνη.

Διαθέτει δωμάτια, apartments και bungalows με ιδιωτικές και μοιραζόμενες πισίνες ενόσω το οργανωμένο Spa & Wellness Center προσθέτει ευεξία και αναζωογόνηση στις διακοπές σας. Μη χάσετε τα Δωρεάν μαθήματα Aqua Aerobics.

Το εξαιρετικό εστιατόριό του «Ελιά» θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά από τον Βιολογικό λαχανόκηπο του ξενοδοχείου. Το πλούσιο πρωινό του έχει λάβει επίσημη πιστοποίηση ως Ελληνικό Πρωινό

Ο τυχερός του διαγωνισμού πρέπει να επικοινωνήσει – στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας – τουλάχιστον 10 ήμερες νωρίτερα, από την επιθυμητή ημερομηνία διαμονής, ώστε να διερευνήσει την σχετική διαθεσιμότητα δωματίου. Εφόσον επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του, προβλέπεται έκπτωση 17% επί των τιμών του ξενοδοχείου και Δωρεάν η ημιδιατροφή.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010*


* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής