Τη βεβαιότητά του πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στον αυριανό (25/7, 21:45, novasports 1) κρίσιμο αγώνα με την Παρτιζάν για τα προκριματικά του Champions League, εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βελιγράδι, τόνισε πως περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι και μια καυτή ατμόσφαιρα, αλλά η ομάδα του μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη από τις συνθήκες στο γήπεδο, προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάσι:

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τα ματς».

Για την Παρτίζαν: «Σίγουρα τους σεβόμαστε. Είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όμως έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μετά το προβάδισμα στο γήπεδό μας».

Για την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός: «Είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα που μπορεί να παίξει κανείς, με πολύ κόσμο. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς βέβαια, όμως η ομάδα μας μπορεί ν’ αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί σ’ αυτό το γήπεδο και είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σκληρό και δύσκολο ματς.

Εγώ στην ομάδα έχω παίκτες από πολλά σημεία του πλανήτη. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι μου μικρός κι έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους από πολλές κουλτούρες».

Για την πολιτική χροιά που δίνουν κάποιοι στο ματς: «Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο, όχι για το Κόσοβο. Είναι καλύτερο να έχεις ένα γήπεδο γεμάτο οπαδούς».

Φορτούνης: «Αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε εν όψει της αυριανής συνάντησης:

«Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε κάνει καλό σχεδιασμό, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε ο διεθνής επιτελικός μέσος του πρωταθλητή Ελλάδας.

Όσο για τον αντίπαλο της ομάδας του; «Τους σεβόμαστε. Είναι πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το προβάδισμα στο γήπεδό μας».

Καρσελά: «Eμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

Ο Μεχντί Καρσελά τόνισε, με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (25/7, 21:45) πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος μέσος δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της «Νova»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Παρτιζάν. Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε δυνατή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, έχουμε κάνει προετοιμασία και έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε εδώ. Έχουμε σκοπό να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Μπεν είπε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι για το Champions League. Όλες οι ομάδες είναι εκεί για να κερδίσουν, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Μιλήσαμε οι παίκτες, γνωρίζουμε πως αυτό το ματς είναι σημαντικό και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Εύχομαι να πάρουμε τη νίκη».

«Εκλεισε» στη nova το ματς

Στο μεταξύ, ενώ η αναμέτρηση είχε μείνει τηλεοπτικά… άστεγη, τελικά αργά το βράδυ της Δευτέρας, η nova ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τους Σέρβους για την κάλυψη της αναμέτρησης, η οποία θα θα μεταδοθεί από το novasports 1.

Η σχετική ανακοίνωση της Nova αναφέρει τα εξής:

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD και τον 1ο αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ο επαναληπτικός αγώνας, Ολυμπιακός – Παρτιζάν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21:45 στο »Γ. Καραϊσκάκης» και θα μεταδοθεί επίσης, ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD.