Απολαυστικός ήταν ο Αργεντινός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Νάπολη, όπου βρίσκεται προκειμένου να διαλευκάνει τα προβλήματα που έχει με την εφορία.

Ο Ντιεγκίτο, ο οποίος αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της τοπικής ομάδας με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ιταλίας και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δήλωσε ότι υπήρξε καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον συμπατριώτη του Λιονέλ Μέσι και τον Βραζιλιάνο Πελέ. Μάλιστα, για τον τελευταίο δήλωσε πως η μητέρα του του είπε ότι έπαιζε με παίκτες που δεν μπορούσαν να κουνηθούν στο γήπεδο!

«Πιστεύω ότι ήμουν ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα. Γιατί να με συγκρίνουν με τον Πελέ; Η μητέρα μου, είπε ότι ήμουν πιο δυνατός και ότι εκείνος έπαιζε με παίκτες που δεν μπορούσαν να κουνηθούν στο γήπεδο» δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα και συνέχισε την… επίθεση στον Πελέ: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις με τον Πελέ γιατί λέει χαζά πράγματα. Όταν παίρνει λάθος χάπια λέει χαζομάρες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση και για τον κορυφαίο παίκτη των τελευταίων ετών συμπατριώτη του Μέσι, έφερε ως παράδειγμα τον πρόσφατο αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν: «Ο Μέσι σχεδόν δεν άγγιξε την μπάλα στον αγώνα με την Μίλαν αλλά είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Βέβαια, ακόμα θεωρώ ότι εγώ ήμουν καλύτερος».

Τέλος, αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με την εφορία της Νάπολη από την οποία βγήκε νικητής, ο Μαραντόνα δήλωσε ότι είχε άγνοια για την κατάσταση καθώς όπως είπε άλλος υπέγραφε τα συμβόλαια του: «Δεν σκότωσα κανέναν, είχα πίστη απλά στους ανθρώπους που υπέγραφαν τα συμβόλαιά μου. Εγώ δεν ήμουν καν στο δωμάτιο. Ήμουν σε προπονήσεις και δεν καταλάβαινα γιατί η ιταλική δικαιοσύνη μου ζητούσε 40 εκατομμύρια» δήλωσε χαρακτηριστικά…