Για προσπάθεια συστηματικής παραπλάνησης του λαού για τα αιτια της κρίσης, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής της κατηγόρησε η γγ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα την κυβέρνηση.

Ακόμη είπε ότι ασκείται τρομοκρατία και εκβιασμός στο λαό, και ότι τώρα αποδεικνύεται ότι το προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ «ή άλλαζουμε ή βουλιάζουμε» απευθυνόταν μόνο στο λαό, στον οποίο ουσιαστικά ζητείται να σκύψει κι άλλο το κεφάλι και να ανεχθεί περισσότερο σκληρά μέτρα.

Ωστόσο, όπως είπε, ο προϋπολογισμός βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με όσα προεκλογικά εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ, απευθύνοντας μάλιστα ερώτημα στα υπόλοιπα κόμματα γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση για ασυνέπεια.

Τα ίδια έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά με το ανάγκαίο βέβαια προπαγανδιστικό περιτύλιγμα, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για κοινή πολιτική με τη ΝΔ, αφού όπως τόνισε ούτε ένα νόμο της τελευταίας δεν έχει καταργήσει, αναγνωρίζοντας του ωστόσο σαφές προβάδισμα σε ότι αφορά τη δυνατότητα χειραγώγησης του λαού.

Προεκλογικά το ΚΚΕ έλεγε και τώρα επιβεβαίωνεται πλήρως ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν την ίδια στραγητική και απλώς διαφοροποιούνται στις τακτικές τους, σημείωσε η κυρία Παπαρήγα. Και για τους δύο σε καιρό κρίσης η μόνη διέξοδος είναι