Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή»
AΝΤ1, 19.00
Η Ζωή παθαίνει σοκ όταν πιάνει στα πράσα τη Σοφία και τη Χρυσάνθη να ψάχνουν το Facebook της. Νιώθοντας προδομένη από τους δικούς της, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να μείνει για ένα διάστημα στην Κική. Ο Αρης και η Μαρίνα γνωρίζονται για πρώτη φορά με την παρένθετη και η Μαρίνα, αμήχανη, προσπαθεί να το διαχειριστεί.
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
Alpha, 21.50
Η Ξένια θέλει να τρώει συνέχεια και νευριάζει με το παραμικρό. Ο Μπάμπης είναι σίγουρος πως η Ξένια είναι έγκυος. Και μόνο με τη σκέψη και οι δύο τα χάνουν, γιατί είναι τελείως απροετοίμαστοι για δεύτερο παιδί. Θα καταφέρουν να το διαχειριστούν ο Μπάμπης και η Ξένια;
Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Ουνικάχα (Ζ)
21.00 Novasport 2
Ξένες ταινίες
«Ρομπέν των Δασών» (ROBIN HOOD)
Star, 21.00
Στη Μεγάλη Βρετανία του 12ου αιώνα, ο σωτήρας των φτωχών και φόβητρο των ισχυρών, Ρομπέν των Δασών, μαζί με τη «συμμορία» του παλεύουν για την πάταξη της διαφθοράς. Κίνητρό του αποτελεί η σκληρή αντιμετώπιση και οι ακόμα σκληρότεροι φόροι που επιβάλλονται στους χωρικούς. Οι πράξεις τους θα αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς, δημιουργώντας ένα κίνημα ενάντια στη Μοναρχία. (ΗΠΑ, 2010, 135′)
«Αγάπη» (Amour)
EΡΤ2, 24.00
Ο Ζορζ και η Αν είναι παντρεμένοι όλη τους τη ζωή. Το κομμάτι της ζωής τους που είναι κοινό είναι μεγαλύτερο από εκείνο που έχουν ζήσει χώρια. Είναι μεγαλοαστοί, ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο του Παρισιού, γεμάτο βιβλία, δίσκους, ένα πιάνο, πίνακες, δείγματα μιας εσωτερικής καλλιέργειας και μιας αγάπης για το ωραίο. (Αυστρία/Γαλλία/Γερμανία, 112′, 2012)

HeliosPlus