Ελληνικές σειρές
«Ο άντρας των ονείρων μου» STAR 17.30
Είναι γνωστό και πολύ αληθινό πως όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται, την ίδια στιγμή φορτώνονται και το σόι του συντρόφου τους. Αυτό είναι που πάντα ήθελε να αποφύγει η Αθηνά και πίστεψε ότι το κατάφερε και βρήκε τον άντρα των ονείρων της όταν γνώρισε τον Τζακ!
«Τατουάζ» ALPHA 21.00
Ο Παύλος επιπλήττει τη Μάρθα, έχοντας μάθει ότι επισκέπτεται κρυφά εδώ και χρόνια τη μητέρα του Ορφέα στις φυλακές. Ο Ιωσήφ μαθαίνει ότι ο Τόνυ κινδύνεψε από υπερβολική δόση ουσιών και μαζί με τη Νικόλ τρέχουν να συμπαρασταθούν στη Μαργκώ.


Ξένες ταινίες
«Η γέφυρα των κατασκόπων»
(Brigde of Spies) ΣKAΪ 21.00
Το 1962 η αμερικανική κυβέρνηση αναθέτει στον δικηγόρο James Donovan (Tom Hanks) να υπερασπιστεί έναν σοβιετικό κατάσκοπο, κατά προτίμηση διεκπεραιωτικά, μόνο και μόνο για να αναδειχθεί η ηθική ανωτερότητα της αμερικανικής Δικαιοσύνης. Ο Donovan, όμως, παίρνει την υπόθεση σοβαρά και καταφέρνει να καταδικαστεί ο κατάσκοπος μόνο σε 30 χρόνια φυλάκισης, και όχι σε θανατική ποινή. Η κυβέρνηση, εντυπωσιασμένη από τις ικανότητές του, θα του αναθέσει την επόμενη αποστολή του, η οποία όμως δεν θα είναι τόσο απλή.(ΗΠΑ, 2015)

«Η συμμορία των δώδεκα» (Ocean’s12)
ALPHA, 23.00
Γυρισμένη από τον σκηνοθέτη της «Συμμορίας των 11», τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, η «συνέχειά» της θέλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ και πάλι εγκέφαλο της συμμορίας των πιο ψυχαγωγικών κλεφτών της εποχής μας (ανάμεσά τους ο Μπραντ Πιτ, ο Ματ Ντέιμον και ο Ντον Τσιντλ). Η δράση εκτυλίσσεται στην Ευρώπη και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς υποδύεται την κεντρική ηρωίδα της ιστορίας αφήνοντας στην Τζούλια Ρόμπερτς ένα «πέρασμα». (ΗΠΑ, 2004, 113′).

HeliosPlus