Η χαριτωμένη και επικοινωνιακή Μισέλ Ομπάμα δεν έλαμψε μόνο στην πρόσφατη πασχαλινή γιορτή του Λευκού Οίκου, όπου μπροστά σε περισσότερους από 35.000 καλεσμένους προώθησε και πάλι την καμπάνια της για την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Λάμπει και από τηλεοράσεως με μια σειρά απρόβλεπτες αλλά άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

Εχουμε και λέμε, λοιπόν: στις 24 Απριλίου θα κάνει ένα πέρασμα από το τελευταίο επεισόδιο του έκτου κύκλου του επιτυχημένου σίριαλ «Parks and Recreation» (NBC). Οι σκηνές της γυρίστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μαϊάμι, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ να διαφημίζει και πάλι τις δράσεις της κατά της παιδικής παχυσαρκίας. Ακολούθως, στις 7 Μαΐου θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της κάντρι σαπουνόπερας «Nashville» (ABC) ως καλεσμένη στη φιλανθρωπική δεξίωση που δίνει η πρωταγωνίστρια της σειράς (την ερμηνεύει η Κόνι Μπράιτον). Στο ίδιο επεισόδιο θα εμφανιστεί και η νέα σταρ της κάντρι Κέλι Πίκλερ.
Η τρίτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ομπάμα θα γίνει στις 16 Μαΐου. Και πάλι θα είναι guest σε σίριαλ, αυτή τη φορά στο «Jessie» (Disney Channel), το οποίο απευθύνεται στους μικρούς τηλεθεατές. Αλλη μία ευκαιρία λοιπόν για τη μαμά Μισέλ να μιλήσει στα παιδιά για τα σωστά φαγητά που θα τα βοηθήσουν να γίνουν υγιείς ενήλικοι.

Και έπεται συνέχεια. Ατρόμητη μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα που τόσο μπορεί να σε εκθέσει, η Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζει νέες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε talk shows αλλά και σε σειρές για τις ανάγκες του διατροφικού αγώνα της αλλά και για να στηρίξει την πολιτική καριέρα του πλανητάρχη της καρδιάς της, ο οποίος, όπως φαίνεται, υπολογίζει πολύ στην παρουσία της δίπλα του.

HeliosPlus