από metereologos.gr
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
 

Η γεύση της Μυκόνου

Τυροβολιά και χειροποίητο φύλλο για την εμβληματική κρεμμυδόπιτα!
Η  γεύση της Μυκόνου
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Ανοίγουμε φύλλο για την θρυλική κρεμμυδόπιτα της Μυκόνου. Στο εστιατόριο «Bakalo» ο Γιάννης Γαβαλάς μας δείχνει πώς γίνεται το πιο εμβληματικό φαγητό του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Ελλάδας.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!


Γευσιγνώστης περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ