Ανακατασκευασμένο πλήρως λειτουργεί πλέον το Holiday Suites Arnis Street, στο κέντρο της Αθήνας. Η εξάμηνη ανακατασκευή ανήλθε στα 1,2 εκατ. ευρώ, όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτρια εταιρίας ΑΦΟΙ Μουσαμά ΑΞΕ, κ. Απόστολος Μουσαμάς, τονίζοντας ότι στόχος είναι το ξενοδοχείο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των business και corporate ταξιδιωτών και μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής, καθώς διαθέτει 34 σουίτες, με επιφάνεια 45 τ.μ. περίπου.

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων ανήκει τα τελευταία 16 χρόνια στην ΑΦΟΙ Μουσαμά ΑΞΕ, η οποία διοργάνωσε ένα διήμερο street party στην οδό Αρνης για να γιορτάσει τα επίσημα εγκαίνιά του.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία επαναπροσέγγισε την αισθητική του ξενοδοχείου αποδίδοντας μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εικόνα. Ετσι διατήρησε τη διαρρύθμιση των 34 σουιτών, το kitchenette, το άνετο γραφείο εργασίας, την αυτόνομη θέρμανση/ψύξη, τις υψηλές ταχύτητες wi-fi, ενώ σε όλες τις σουίτες τοποθετήθηκαν ξύλινα πατώματα, ολοκαίνουργια στρώματα, νέας τεχνολογίας τηλεοράσεις και έντεχνα σχεδιασμένος φωτισμός.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις των ξενοδοχείων, η είσοδος έχει μεταμορφωθεί σε Open Lobby, με πολυτελή στοιχεία και κομψές αναφορές χρωμάτων και υλικών από τη Art Deco. Επίσης τα κατοικίδια των πελατών θα είναι ευπρόσδεκτα αφού το ξενοδοχείο είναι πλέον pet friendly.