Για περισσότερα από 60 χρόνια η Τσουκάτος ΕΠΕ προµηθεύει µε ποιοτικό ηλεκτρολογικό και αντιεκρηκτικό εξοπλισµό τις µεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς ναυτιλιακές επιχειρήσεις καθώς και την εγχώρια βιοµηχανία. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών διατηρεί εξαιρετική συνεργασία µε τοπικές και διεθνείς φίρµες, οι οποίες αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά στη χώρα µας από την Τσουκάτος ΕΠΕ.
Η εταιρεία παράγει ομώνυμα φωτιστικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες της βιομηχανίας και είναι πιστοποιημένα με CE. Επιπλέον, η Τσουκάτος ΕΠΕ εδώ και πολλά χρόνια είναι πιστοποιημένη από το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001.
Η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός διανομέας πολλών επιχειρήσεων όπως: τα Ελληνικά Καλώδια, μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής αντιεκρηκτικών υλικών, της Nuova Asp, αλλά και των Crabtree, Kawashima και Elomek. Επίσης, η Τσουκάτος ΕΠΕ είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος των εταιρειών Abb, Sylvania, General Electric, Palazzoli, Rittal, Gewiss, Vimar, Obo Betterman και Elematic. Ολες οι παραπάνω εταιρείες είναι ευρέως γνωστές για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους.
Ορισμένα από τα προϊόντα που προμηθεύει η Τσουκάτος ΕΠΕ είναι τα θαλάσσια καλώδια (θωρακισμένα, αθωράκιστα, πυράντοχα), αντιεκρηκτικός εξοπλισμός (κουτιά διακλάδωσης, φωτιστικά, στυπιοθλίπτες, βύσματα και πρίζες κ.ά.) καθώς επίσης και φωτιστικά εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Επιπλέον, η εταιρεία εμπορεύεται σχάρες καλωδίων, προβολείς, προϊόντα αυτοματισμού, περίφραξης, ορείχαλκου και συστήματα καλωδίωσης.
Η Τσουκάτος ΕΠΕ προσπαθεί να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ναυτιλιακές εταιρείες. Εξαιτίας, μάλιστα, της πληρότητας των αποθεμάτων της είναι σε θέση να προμηθεύει τους πελάτες της όπου κι αν βρίσκονται.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ