Στη Χάγη, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, με πρωταγωνιστές τον Ντόναλντ Τραμπ και τη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, σημειώθηκε ένα σκηνικό που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα κορόιδεψε τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ, γεγονός που αποτυπώθηκε στην κάμερα.

Ο Τραμπ πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τη βασίλισσα Μάξιμα και τον σύζυγό της, βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμο – Αλέξανδρο, μετά την άφιξή του στη Χάγη για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, το βασιλικό ζεύγος και ο Τραμπ φαίνονται να χαμογελούν μπροστά στις κάμερες.

Η βασίλισσα Μάξιμα κάνει έναν μορφασμό αντιγράφοντας την πόζα του Τραμπ. Κοιτάει από την αντίθετη πλευρά και τον κοροϊδεύει, αντιγράφοντας τον τρόπο που χαμογελά με έναν μορφασμό.