Απώλεια κιλών και εύκολη κριτική, τα δύο θέματα που συζητάμε αυτό το Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Ιουνίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Σάββατο 22 Ιουνίου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» μιλάμε για την απώλεια κιλών και τις περιπτώσεις που τα ξαναπαίρνουμε, με αποτέλεσμα η προσπάθειά μας να πηγαίνει χαμένη. Ειδικοί εξηγούν γιατί συμβαίνει αυτό και δίνουν συμβουλές που θα μας βοηθήσουν, να διατηρήσουμε την απώλεια βάρους. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος περιγράφει πώς κατάφερε να μην ξαναπάρει τα 40 περίπου κιλά που έχασε πριν 20 χρόνια.

Ακόμη, παρακολουθούμε ένα βίντεο για το τσίμπημα της μέδουσας και την αντιμετώπισή του και μαθαίνουμε τα πιο πρόσφατα δεδομένα, που αφορούν στον καρκίνο του πνεύμονα.

Κυριακή 23 Ιουνίου

Την Κυριακή 23 Ιουνίου η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» είναι αφιερωμένη στην κριτική, την οποία εύκολα κάνουμε, αλλά δύσκολα δεχόμαστε. Ειδικά τα τελευταία χρόνια – και λόγω των social media – παρατηρείται συχνά η τάση άνθρωποι να προσβάλλουν, συκοφαντούν ή και να απειλούν άλλους. Γιατί κρίνουμε με τόση ευκολία, ακόμη και χωρίς να έχει ζητηθεί η γνώμη μας; Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Δάφνη Μπόκοτα, η οποία μιλά για τις κριτικές που έχει δεχθεί, εάν και κατά πόσο την επηρεάζουν και πώς διαχειρίζεται τα κακεντρεχή και επικριτικά σχόλια.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και παρακολουθούμε σε βίντεο, πώς επηρεάζει το σώμα μας η αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.