Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαΐου, με δύο σημαντικά θέματα για τις ανθρώπινες σχέσεις και την ψυχολογία μας.

Σάββατο 11 Μαΐου στις 08:50

Το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 08:50 στο MEGΑ, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στο να κάνουν ουσιαστικές ερωτικές σχέσεις. Επιστήμονες αναλύουν τις παραμέτρους που «δηλητηριάζουν» τις σχέσεις μας, επισημαίνοντας τρόπους που θα μας βοηθήσουν να τις διαχειριστούμε. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η «γυναίκα με τα μαύρα» από το τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase», Μαρία Μάρκου, η οποία μιλά για τα «δηλητήρια» στις δικές της σχέσεις.

Ακόμα, στην εκπομπή εξετάζουμε τα νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς και μαθαίνουμε πώς θα «ρίξουμε» τα επίπεδα της χοληστερίνης, που σε πολλούς ανέβηκαν μετά το Πάσχα.

Κυριακή 12 Μαΐου στις 08:50

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» μιλάμε για τον φόβο που αισθάνονται πολλοί άνθρωποι, πριν μπουν στο χειρουργείο. Κάποιοι μάλιστα, αναβάλλουν επεμβάσεις εξαιτίας της αγωνίας τους. Πόσο δικαιολογημένη είναι αυτή η ανησυχία και πόσο ασφαλή είναι σήμερα τα χειρουργεία; Σε αυτά τα ερωτήματα επιχειρούν να απαντήσουν χειρουργοί και αναισθησιολόγοι στην εκπομπή. Καλεσμένη η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη, η οποία μοιράζεται την προσωπική εμπειρία της από τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, μία εκ των οποίων στον εγκέφαλο.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε για το Pilates και παρακολουθούμε πώς θα εκπαιδεύσουμε το παιδί μας να πηγαίνει στην τουαλέτα.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas