Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι από τη μία στιγμή στην άλλη το παιδί της δεν ζει. Η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία, έχει πόνο και οργή για τον άνθρωπο που της πήρε μακριά την κόρη της.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία της απολογίας του 37χρονου ολοκληρώθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών. Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο βεντέτας καθώς την ημέρα της κηδείας, έκαψαν το σπίτι του δράστη.

«Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα»

Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Θέλω όλες οι μαμάδες, το λέω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να προσέχουν τα παιδάκια τους. Αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου καταρχήν δεν να βάφτιζα ούτε εγώ ούτε το κοριτσάκι. Για εμένα δεν υπάρχει συγγενής μου, θα εμένα ξέρεις τι είναι αγάπη μου; Δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί αν ήταν συγγενής μου θα με εκτιμούσε και δεν θα μου σκότωνε το παιδί» είπε λίγο μετά την απολογία του.

«Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι μου να με βοηθήσουν να το εντοπίσω, για το ενδιαφέρον τους και το κορίτσι μου εμένα αυτή τη στιγμή είναι 5 ημέρες, 6, κηδεμένο και οι άνθρωποι αυτοί που μου συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται και τώρα. Δηλαδή ενδιαφέρονται και για το κοριτσάκι μου μεν αλλά και για τα αδέλφια του πίσω. Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα που έκανε του κοριτσιού μου, τότε θα πάρει δικαίωση το κοριτσάκι μου. Με τον ίδιο τρόπο που έκανε στο κορίτσι μου να του κάνουν και αυτουνού. Αυτό έχω να πω» πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Κρεμμύδας ανέφερε:«Κανείς δεν μπορεί να συλλάβει τι έχει συμβεί. Είναι αδιανόητο κάποιος να έλκεται ερωτικά από ένα κοριτσάκι, να το αρπάζει και να το σκοτώνει. Το ζητούμενο είναι να προστατευτούμε από αυτούς τους ανθρώπους».

«Οι ποινές τους» πρόσθεσε «είναι 100 χρόνια και βγαίνουν στα 10 και κανείς δεν τους ελέγχει. Ήδη εξετάζεται η στάση των δικαστών. Αν αποδειχτεί πως η κρίση τους ήταν λάθος θα ελεγχθούν πειθαρχικά. Για την οικογένεια, δικαίωση θα είναι να μην βγει ποτέ ο δράστης».