Καμία σχέση δεν θέλει να έχει με τον δολοφόνο της Βασιλικής η γυναίκα του 37χρονου, που τη σκότωσε με κατσαβίδι, ενώ είχε αποπειραθεί και να τη βιάσει στην Ηλεία. Μάλιστα ευχήθηκε να βγει από τη φυλακή πεθαμένος.

Σε ότι αφορά τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο λυόμενο, είπε ότι, «ναι ήταν το σπίτι που έμενα με τα παιδάκια», συμπληρώνοντας πως ευτυχώς την ώρα της φωτιάς δεν ήταν μέσα κανένα από τα παιδιά της, ούτε η ίδια.

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μια ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πως…Είχαν πάει εκεί δυο άτομα και έβαλαν την φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος»ανέφερε.

Η σύζυγος του 37χρονου είπε πως δεν έχει κάπου άλλου να μείνει μαζί με τα παιδιά της, απλά έλειπε γιατί καθόταν σε άλλο μέρος «μέχρι να περάσει αυτός ο θυμός».

«Είπα στα παιδιά ότι έχει πεθάνει»

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγο της. «Ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι΄αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο, να μην το κατάλαβα. Ναι το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε πως ήταν αθώος. Είχα πάρει την δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα» τόνισε.

«Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική. Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Την θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα την θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της» είπε.

Και κατέληξε: «Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε ο σύζυγος σου με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα, ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας».