Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι– Μητσοτάκη στηρίζει ανοικτά όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης. Χωρίς κομματικές ταυτότητες, ή πολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κατήγγειλε δημόσια τη σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου που σήμερα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμά η στήλη. Και τούτο παρά το γεγονός ότι το κόμμα με το οποίο κατέρχεται υποψήφια η κυρία Μπεκατώρου είχε στο παρελθόν στοχοποιήσει την Μαρέβα.

Αιφνιδιαστική και μυστική επίσκεψη

Εκείνο όμως που πιθανόν να μην γνωρίζετε είναι μια αιφνιδιαστική και προπαντός μυστική επίσκεψή της σε Κέντρο Φιλοξενίας (κακοποιημένων) Γυναικών. Αιφνιδιαστική, γιατί κανέναν δεν ειδοποίησε και μυστική γιατί οι διευθύνσεις αυτών των κέντρων δε δημοσιοποιούνται προκειμένου να μην μπορούν να τις μάθουν οι σύζυγοι των γυναικών που φιλοξενούν.

Η  Μαρέβα νωρίτερα ήταν με τον Πρωθυπουργό σε μια προεκλογική του περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα. Ξαφνικά έφυγε από τη συνοδεία του Πρωθυπουργού, περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης και πήγε στο Κέντρο Φιλοξενίας Γυναικών για να συμπαρασταθεί στις κακοποιημένες γυναίκες. Συνομίλησε μαζί τους (όση ώρα μιλούσε ο Πρωθυπουργός στην προεκλογική συγκέντρωση) άκουσε τους προβληματισμούς τους και υποσχέθηκε ότι θα «παλέψει» για τα αιτήματά τους.