Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο σημερινό επεισόδιο: Από την επιστροφή του Γουίλ Σμιθ και του Μάρτιν Λόρενς στους ρόλους των «Κακών παιδιών» στην τελευταία αστυνομική περιπέτεια της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς  «Bad boys», μέχρι την «αντι-βιογραφία» για τον Σαλβαδόρ Νταλί «Νταααααλί!» του υπερρεαλιστή σκηνοθέτη Κεντέν Ντιπιέ, το μενού  της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας δείχνει αρκετά γεμάτο, σε ότι τουλάχιστον αφορά τις προτάσεις. Ένα ιαπωνικό anime της ατελείωτης σειράς «Detective Conan» και το «Crocodile» (1996) ντεμπούτο στην σκηνοθεσία του Κορεάτη auteur Κιμ Κι Ντουκ (1960- 2020) σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα προσθέτουν το δικό τους χρώμα και την ευκαιρία για μια ακόμα συζήτηση ανάμεσα στον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη  στην τελευταία έκδοση του podcast Σινεμά στη Σέντρα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!