Την πληροφορία ότι η 17χρονη, που έπεσε από ύψος 50 μέτρων από γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Κρήτη και σκοτώθηκε, δεχόταν bullying μετέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η δικηγόρος Αλεξάνδρα Σπανάκη.

«Έχουμε την πληροφορία ότι δεχόταν bullying, ακόμα διερευνάται. Ήταν ένα παιδί συγκροτημένο, δεν είχε δώσει δείγματα ώστε η οικογένεια να ανησυχήσει νωρίτερα. Ήταν ένα παιδί ευαίσθητο κατά γενική ομολογία. Η οικογένεια στάθηκε απέναντι στο τραγικό γεγονός με μεγάλη επιφύλαξη και περιμένει την οριστική διερεύνηση της υπόθεσης» είπε, με τη δικογραφία να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία έχει συλλέξει τρεις μαρτυρίες από διερχόμενους οδηγούς.

Δεν διάβασε το ευαγγέλιο ο Μητροπολίτης

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Μοχού (25/5) η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας.

Τον θρήνο όμως διαδέχθηκε σύντομα η οργή καθώς στη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας ο ιερέας δεν διάβασε το Ευαγγέλιο με εντολή του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και την κοινωνική κατακραυγή.

Η οικογένεια της άτυχης Νικολέτας αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας. Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να προκάλεσε κάποιος τρίτος τον θάνατό της και στη συνέχεια να μετέφερε το άψυχο σώμα της στο σημείο κάτω από τη γέφυρα για να φανεί σαν αυτοκτονία.