Απαντήσεις για την τραγωδία που τους βρήκε αναζητά η οικογένεια της 17χρονης που έπεσε από ύψος 50 μέτρων από γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

Η αδερφή της 17χρονης υποστηρίζει ότι ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, που δεν αυτοκτόνησε, αλλά περίμενε να τελειώσει το σχολείο και να πάει στο εξωτερικό για σπουδές.

«Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;» δήλωσε.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο. Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά» είπε μιλώντας στο TvCreta.

«Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω» είπε η αδερφή της 17χρονης, διευκρινίζοντας ότι δεν έπεσε προσπαθώντας να βγάλει selfie, όπως είχε αρχικά ακουστεί, γιατί δεν της άρεσε καθόλου να βγάζει φωτογραφίες.

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιος περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος και έγινε αυτόπτης μάρτυρας να καλέσει την Αστυνομία και να βοηθήσει στις έρευνες, δίνοντας πληροφορίες.