Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05) σε χώρο γραφείων, επί της οδού Αλκμήνης, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κλεάνθης Βικελίδης, στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την ήττα του Αρη από από τον Παναθηναϊκό  στον τελικό Κυπέλου Ελλάδας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν, τελικά, τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκε, ευτυχώς, κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τεράστιες ζημιές από εμπρησμό

Σοβαρές υλικές ζημιές, βέβαια, καθώς έχει καταστραφεί ολοσχερώς το γραφείο του Θόδωρου Καρυπίδη και κάηκε επίσης και η σουίτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 03:30 σε γραφεία που βρίσκονται πάνω από τη θύρα 7 του γηπέδου, λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση πυρκαγιάς αποδίδεται σε εμπρησμό. Όπως, μάλιστα, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και αύριο Δευτέρα (27/5) θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, για την καταστροφή αρχειακού υλικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε καταστράφηκαν και οικονομικά στοιχεία.