Κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει μπει στο κάδρο των ερευνών για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, μία εβδομάδα μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το τελευταίο έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα προήλθε από τις πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα.

«Συνεχίζεται η έρευνα, αναμένουμε και κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, είτε να προέρχεται από περιβάλλον που γνώριζε το θύμα, είτε από κάποιον άγνωστο», λέει, μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της.

Ορφανά αποτυπώματα και DNA στο σπίτι

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στη δολοφονία, καθώς από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματος, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.