Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 63ρονης στη Χαλκίδα, μία εβδομάδα μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της  προήλθε από τις πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της.

Στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας, από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος, που μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία.

Η κόρη της γυναίκας επαναλαμβάνει πως έκαναν φτερά από το διαμέρισμα 7.000 ευρώ, που όπως έχει πει ήταν δικά της χρήματα και την ύπαρξη των οποίων γνώριζαν ελάχιστοι.

Ορφανά αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης, καθώς από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματος, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στην έρευνα των Αρχών μπαίνουν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας, αφού, όπως είναι γνωστό, το ένα από τα δύο είναι ιδιαίτερα ενεργό και γαβγίζει συνεχώς, κάτι που τη μέρα της δολοφονίας φαίνεται πως δεν έγινε. Η Αστυνομία πιστεύει ότι είναι σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος, θεωρώντας ότι είναι «εικονική» η διάρρηξη.