Το ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) έχει πλέον νέο πρόεδρο και αυτός είναι ο ηθοποιός Νίκος Καραγιώργης. Ο ίδιος σημείωσε στην ανάρτησή του: «Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε».

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Karagiorgis (@nikos_karageorgis)

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αποτελείται από τους Νίκο Καραγιώργη, Δανάη Κατσαμένη, Ήρα Ρόκου, Δημήτρη Αντωνιάδη, Γιάννη Γιαραμαζίδη, Βιβή Τάγαρη, Σπύρο Μπιμπίλα, Ντίνα Αβαγιανού, Μαρία Καρακίτσου, Φωτεινή Ντεμίρη, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Χάρη Τζωρτζάκη, Μυρτώ Γκόνη, Θοδωρή Σκυφτούλη, Βαγγέλη Αμπατζή, Νάνσυ Σιδέρη και τον Αλέξανδρο Μαρτζούκου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, είχε σχολιάσει απογοητευμένος σε ανάρτησή του στο Facebook την μικρή προσέλευση στις εκλογές του Σωματείου:

«Μονο 1100 από τους 3.600 που έχουν δικαιωμα ψήφου προσήλθαν με αποτελεσμα σχεδον ισοψηφίας των 2 πρώτων (365 ΔΕΗ έναντι 331 ΑΕΝΑΗ ) και ρυθμιστής στάθηκε μια μικρή παράταξη που προηλθε από την ΑΕΝΑΗ με 31 ψήφους που δεν έβγαλε εδρα κι έτσι αυτοί οι ψηφοι πήγαν στην πρώτη κατανομή..ΔΕΝ μπορεί να πανηγυρίζει κανείς λοιπον ,αφού μόνο πρέπει να προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο (oπως συμβαίνει σε όλη την κοινωνία και τις εθνικές εκλογες) οι πολίτες παραμένουν αμέτοχοι και απαθείς ενώ σοβαρά προβλήματα τρέχουν. Ας ελπίσουμε σε μια συνεργασία λοιπόν όλων των δυνάμεων που εκλέχτηκαν και οι θέσεις που πήραμε όλοι θα ανακοινωθούν συντομα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.» είχε γράψει.

Ποιος είναι ο Νίκος Καταγιώργης, ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ

Ο Νίκος Καραγιώργης είναι γνωστός από τις θεατρικές και κινηματογραφικές του εμφανίσεις ενώ έχει συμμετοχή σε δημοφιλείς σειρές της τηλεόρασης, όπως είναι η «Παραλία», οι «Παγιδευμένοι» και τα «Καλύτερά μας χρόνια», σε μικρούς αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους.

Είναι γιος του ηθοποιού Κώστα Καραγιώργη, ο οποίος υπήρξε αγαπητός ζεν πρεμιέ της εποχής του, δημοφιλής πολύ χάρη στον ρόλο του λοχαγού που υποδύθηκε στην κατασκοπευτική σειρά «Άγνωστος Πόλεμος » του Νίκου Φώσκολου (1971-74). Έσβησε πρόωρα το 1989 στο Τορόντο του Καναδά όπου βρισκόταν σε καλλιτεχνική περιοδεία από ανακοπή τκαρδιάς.