Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της Άννας Παναγιωτοπούλου την αποχαιρετούν αυτή την ώρα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η ηθοποιός, που είχε δώσει μάχη με το Αλτσχάιμερ και τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά της, πέθανε το Μεγάλο Σάββατο 4/5 σε ηλικία 76 ετών.

Συντετριμμένος στο τελευταίο αντίο ο Σταμάτης Φασουλής, με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει θλιμμένο να κάθεται κοντά στο φέρετρο της ηθοποιού. Μαζί με την Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξαν τα βασικά μέλη του Ελεύθερου Θεάτρου σχεδόν από τις απαρχές του. Οι δύο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία «Και συ χτενίζεσαι» που το έκανε γνωστό και αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Το παρών στο τελευταίο αντίο δίνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Μιχάλης Ρέππας, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Σταμάτης Φασουλής

Η Άννα Παναγιωτοπούλου διέγραψε μακρά πορεία στο θέατρο, που υπηρέτησε με σεβασμό και αγάπη και στην τηλεόραση, με ρόλους που αγαπήθηκαν πολύ όπως αυτός της Μαντάμ Σουσού στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και της Χριστίνας Μαρκάτου στη Ντόλτσε Βίτα.

«Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα σήμερα, δεν μπορώ να το χωνέψω» είπε στους δημοσιογράφους ο Μιχάλης Ρέππας.

«Σήμερα αποχαιρετάμε μια μεγάλη κυρία της ελληνικής σκηνής» είπε ο Πέτρος Ζούλιας.

«Η Άννα είχε απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Κάτια Δανδουλάκη

Αντώνης Λουδάρος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Γιώργος Κιμούλης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Τζόυς Ευείδη

Παντελής Καναράκης

Δείτε το βίντεο: