Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα που εδώ και μέρες βρίσκεται διασωληνωμένος στο «Γεννηματάς» μετά από ανακοπή που υπέστη στα γυρίσματα του σόου «Just the 2 of Us».

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» μετά από απόφαση του σημερινού ιατρικού συμβουλίου φάνηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης ώστε να δουν πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Περιμένουμε με υπομονή»

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Κατερίνα, μιλώντας στην εκπομπή του Open, «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» είπε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και όλοι περιμένουν με υπομονή.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα προσπάθεια αποσωλήνωσης. Είχε γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Τις τελευταίες μέρες δεν έχει γίνει τέτοια προσπάθεια».

Σε ερώτηση για την ψυχολογία της είπε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».