Δεν προχώρησαν τελικά οι γιατροί χθες (16/4) στην αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς έκριναν ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι διασωληνωμένος στο «Γεννηματάς» περίπου 20 μέρες καθώς υπέστη ανακοπή στις πρόβες του σόου «Just the 2 of us».

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης» είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή (Τρίτη) που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά» πρόσθεσε.

«Όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμα καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τον Δημήτρη να ξυπνήσει» είπε η αδερφή του, Έλλη.