Είναι αυτό που θα λέγαμε στην δημοσιογραφική αργκό «ξεμάλλιασμα». Για αυτό και δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη, αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης την μετωπική σύγκρουση μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωής Κωνσταντοπούλου προχθές στην Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας που ανοίγει την πόρτα στους γιατρούς του ΕΣΥ να ασκούν ιδιωτικό έργο.

«Τοξική και κακιά γυναίκα»

Οι βαριές μομφές κατά των «γαλάζιων» βουλευτών που επιφύλαξε η κυρία Κωνσταντοπούλου για την «μαζική δολοφονία» των Τεμπών», όπως την χαρακτήρισε, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας που την κατηγόρησε ως «πηγή του μπούλινγκ», «τοξική και κακιά γυναίκα», αλλά και «υποκρίτρια», ενώ επικαλούμενος παλαιότερο δημοσίευμα (του 2005) της καταλόγισε ότι ενώ μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών και αυτοδιαφημίζεται ως «η μόνη γυναίκα πολιτική αρχηγός», είχε υπερασπιστεί βιαστή τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών.

Η ΝΔ και ο σεβασμός των γυναικών

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Κωνσταντοπούλου του απέδωσε «ύβρεις» και «κακοποιητικό λόγο», κάτι που όπως είπε, «επιβεβαιώνει ότι έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα στο κόμμα σας με τον σεβασμό των γυναικών».

Ο Μάτσο Αδωνις

Μάλιστα είπε ότι την χαρακτήρισε «κακιά γυναίκα» γιατί «σας φέρνω σε δύσκολη θέση», ενώ αναφερθείσα στο δημοσίευμα που επικαλέστηκε ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε ότι «έχει διαψευστεί απολύτως από τον συνήγορο της μιας από τις γυναίκες που αναφέρατε» ενώ απέδωσε στον υπουργό Υγείας «το πρότυπο του μάτσο άνδρα που απευθύνεται με ύβρεις και προσπαθεί να αποδομήσει μια γυναίκα». «Είστε μια υποκρίτρια και τίποτα περισσότερο» της ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας ότι ο χαρακτηρισμός του «είστε μια κακιά γυναίκα» δεν είχε να κάνει με το φύλο «αλλά με το ποια είστε», καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.