Σε μία τρομερή αναμέτρηση με δύο ανατροπές, πέντε γκολ, δύο δοκάρια και πολλές συγκινήσεις, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς», στο πρώτο ραντεβού τους για την προημιτελική φάση του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο απειλητική και στο 37′ ήρθε η δικαίωση με τον Ραφίνια, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την κακή απομάκρυνση του Ντοναρούμα στο επικίνδυνο γύρισμα του Γιαμάλ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, αφυπνίστηκε μετά την ανάπαυλα, αφού στο 48’ ο Ντεμπελέ «κεραυνοβόλησε» τον Τερ Στέγκεν, στο 50’ ο Βιτίνια ανέτρεψε τα δεδομένα με ψύχραιμο πλασέ και στο 55’ ο Μπαρκολά σημάδεψε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι.

Πάντως, κόντρα στη ροή του αγώνα, κι αφού απέφυγε το 3-1, η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 62’ με μονοκόμματο βολέ του Ραφίνια, έπειτα από σπουδαία μπαλιά του Πέδρι.

Η Παρί κατέγραψε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Ντεμπελέ στο 75’, ώσπου στο 77’ ο Κρίστενσεν πέτυχε τη δεύτερη ανατροπή του ματς, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γκιουντογάν.

Προβάδισμα η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ στο «Μετροπολιτάνο» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.