Για την ερμηνεία του στην ταινία «Arcadia» του Γιώργου Ζώη, ο πρωταγωνιστής της Βαγγέλης Μουρίκης, απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χονγκ Κονγκ. Η παρουσίαση της ταινίας έγινε ένα περίπου μήνα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βερολίνου τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς.

Στο σενάριο της ταινίας που συνυπογράφει η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη με τον Γιώργο Ζώη, ο ρόλος του Μουρίκη είναι του Γιάννη, ενός γιατρού που μαζί με μια συνάδελφό του, την Κατερίνα (Αγγελική Παπούλια), ταξιδεύει προς κάποιο χωριό της ελληνικής επαρχίας για την αναγνώριση ενός θύματος στο τοπικό νοσοκομείο. Αυτό όμως σε ένα πρώτο επίπεδο καθώς η ταινία κρύβει πολλές απροσδόκητες και αναπάντεχες αποκαλύψεις.

Οσο για τον τίτλο της είναι το όνομα ενός απόκοσμου παραθαλάσσιου μπαρ της περιοχής, το οποίο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ιστορία.

Η ταινία, που είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους του Γ. Ζώη μετά το «Interruption» αποτελεί ελληνοβουλγαρική συμπαραγωγή και την υπογράφουν η Αντιγόνη Ρώτα και ο Στέλιος Κοτιώνης για την Foss Productions (Echoes, Third Kind, Milky Way, Maestro), η Μαρία Δρανδάκη για την Homemade Films (Animal, Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών, Interruption) και η Veselka Kιryakova για την Red Carpet (Aga, Allienation).

Η ταινία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των Eurimages – Council of Europe, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Bulgarian National Film Center, Onassis Culture, Flux και του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας – Ε.Κ.Ο.Μ.Ε. στην Ελλάδα.