Για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και την  αστυνομική μεταχείριση, που υπήρξε προτού η 28χρονη Κυριακή δολοφονηθεί μπροστά από το αστυνομικό τμήμα μίλησε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία δολοφονία, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, η κατάσταση χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο. Αν δεν πάρουμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την συνεχόμενη και αυξανόμενη βία θα έχουμε μία τεράστια πυρηνική έκρηξη και θα έρθει από την ίδια την κοινωνία. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις».

«Τον Δεκέμβριο του 2017 είχε γίνει βιασμός στην Ελένη μας, πήγε στην αστυνομία το κατήγγειλε το συμβάν και ο αστυνομικός και ο αξιωματικός που είχαν υπηρεσία της είπαν ”πήγαινε να βρεις το βίντεο και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία”. Υπάρχουν αστυνομικοί που είναι ήρωες, δεν είναι όλοι ίδιοι. Αν ήταν το δικό τους παιδί έτσι θα το διώχνανε;», πρόσθεσε.

«Εύχομαι κάποια στιγμή τα ισόβια γιαυτούς τους ειδεχθής δολοφόνους να γίνουν ισόβια», υπογράμμισε εν συνεχεία.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ο πόνος “δεν σβήνει ποτέ”. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό.

Η διάρκεια και η περίοδος της ζωής της οικογένειας ενός θύματος χωρίζεται σε δύο περιόδους, την διάρκεια πριν τη δολοφονία του παιδιού και στην μετά τη δολοφονία του παιδιού που επέρχεται ο ψυχικός θάνατος», συμπλήρωσε.