Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από τη σύζυγό του. «Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» ανέφερε η 46χρονη γυναίκα, δίνοντας τη δική της εκδοχή για όσα έγιναν.

Όταν η πρόεδρος διάβασε το κατηγορητήριο, η μάρτυρας δεν επιβεβαίωσε το περιεχόμενό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό μ’ έπιασε ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σαν να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει».

Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δεν μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα», κατέθεσε επίσης η μάρτυρας.

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι.

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας το νιώσατε;

Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δεν φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Μάρτυρας: Όχι.

Την εκδοχή του διαπληκτισμού υποστήριξε απολογούμενος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;

Γιοκαρίνης: Όχι