Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία, ασκήθηκε εις βάρος του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του, ο 69χρονος γνωστός τραγουδιστής διαπληκτίστηκε μαζί της και στη συνέχεια επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό. Όπως προκύπτει από πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος μπήκε μπροστά και απέτρεψε την επίθεση κατά της 46χρονης γυναίκας. Εν συνέχεια, η σύζυγος του δράστη τον κατήγγειλε στο ΑΤ Καλλιθέας.

«Τσακωθήκαμε, δεν με χτύπησε»

Ενώ ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του, εμφανίστηκε στο δικαστήριο η σύζυγος με σκοπό να ανακαλέσει την καταγγελία. Σε δήλωσή της υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά ότι αυτός δεν την χτύπησε. Στη συνέχεια η ίδια, όπως ισχυρίστηκε, κάλεσε την αστυνομία και αυτομάτως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.